Autoschade

Autoschade herstellenHelaas krijgen we er allemaal mee te maken autoschade klein of groot. Natuurlijk heb je een prima autoverzekering, maar vooral bij de wat kleinere schades maken we hiervan zelden gebruiken. Het liefst herstellen we de kleine schades zelf vooral die irritante parkeerschade.

Er zijn diverse bedrijven die gespecialiseerd zijn in het herstellen van autoschade. Het kan zo zijn dat een dergelijk bedrijf afspraken heeft gemaakt met je autoverzekeringsmaatschappij. Dit kan veel voordeel opleveren. Check dus altijd je autoverzekering om te kijken of bepaalde schade gedekt is.

Helaas zijn parkeerschades vaak door derden gedaan en hebben ze niet de moeite genomen een naam en contactgegevens achter te laten.

Krassen verwijderen

Als je het juiste materiaal hebt kun je behoorlijk goed krassen verwijderen op de auto. Dit kunnen krassen zijn van wasstraten of onzorgvuldig zelf wassen. Of gewoon gebruikers krassen. Maar denk ook aan plekken die veroorzaakt worden door vogelpoep of andere bijtende stoffen bijvoorbeeld van bomen.

Spotrepair

Voor wat steviger krassen of kleine deuken is het soms toch mogelijk om zonder flinke herstelwerkzaamheden en overspuiten te repareren. Dit noemt men spotrepair. Klik hier voor meer over spotrepair.